中興大學國際政治研究所於2015年12月26日(六)舉辦「緬甸大選與政局走向」座談會

時間:12:20~13:50

地點:社管大樓931會議室

主持人:
陳牧民/中興大學國際政治研究所副教授兼任所長

演講者:
彭念/香港浸會大學博士研究生

主題 : 「緬甸新政局 : 內政與外交觀察」  文章請點我

本活動對外開放,歡迎專班、一般生、畢業生來參加,無需報名

活動照片

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )